Метаморфози
Шефська вечеря
в Oxota na Ovets

16 грудня 2021 року. 19:00
Вечеря з шефом Oxota na Ovets Олегом Білоусом
16 грудня. 19:00
Зимова Воздвиженка.
Фантастична вечеря від шефа

Меню:

Морський їжак з перепелиним яйцем

Камчатський гребінець з трюфельним пюре

Оленина з мусом із селери

Солоний Наполеон з чорним кав'яром

Де?
Ресторан Oxota na Ovets
Воздвиженська, 10Б
Коли?
16 грудня
19:00
Скільки?
1690 гривень
Олег Білоус

Шеф-кухар ресторану Oxota na Ovets

Про Oxota na Ovets

Азійський стейкхаус від Дмитра Борисова в європейському гастрономічному районі Києва – на Воздвиженці.

Відкрита кухня з деревним robata грилем, на якому смажать відмінні стейки з мармурової яловичини і свіжу рибу

Oxota Na Ovets – це автентична азіатська кухня, легендарні рецепти з досі загадкової частини континенту: індонезійський суп Том Ям

й варіації гостро-пряного Карі, корейська Кім Чі, китайські Харумакі, димні коктейлі..


Також є акваріум з живими лобстерами і крабами, устричний і кав’яр бари, продумана до дрібниць винна карта

Небанальні сніданки, великі азіатські ланчі, креативна подача і лофтово-антикварний інтер’єр.


Сім'я ресторанів Дмитра Борисова (Gastrofamily)


Ресторан Oxota na Ovets


+38 067 406 4156

Click to order
Total: 
Your Name
Your Email
Your Phone