Морський їжак з перепелиним яйцем
Камчатський гребінець з трюфельним пюре
Оленина з мусом із селери
Солоний Наполеон з чорним кав'яром
Шеф-кухар ресторану Oxota na Ovets
Азійський стейкхаус від Дмитра Борисова в європейському гастрономічному районі Києва – на Воздвиженці.
Відкрита кухня з деревним robata грилем, на якому смажать відмінні стейки з мармурової яловичини і свіжу рибу
Oxota Na Ovets – це автентична азіатська кухня, легендарні рецепти з досі загадкової частини континенту: індонезійський суп Том Ям
й варіації гостро-пряного Карі, корейська Кім Чі, китайські Харумакі, димні коктейлі..
Також є акваріум з живими лобстерами і крабами, устричний і кав’яр бари, продумана до дрібниць винна карта
Небанальні сніданки, великі азіатські ланчі, креативна подача і лофтово-антикварний інтер’єр.